Camillen 60 Jalkavoide Foot Balm Diabetic 100 ml

20,50 

Camillen 60 on laadukas ja tehokas ammattikosmetiikkasarja jalkojen ja käsien päivittäiseen hoitoon. Kaikissa tuotteissa aktiiviaineena toimii luonnon kamomillauute, joka rauhoittaa ja hoitaa ihoa.

Tehokas 10% ureaa sisältävä hoitovoide erittäin kuivalle ja karhealle iholle. Estää ihon voimakkaan kuivumisen tehden siitä pehmeän ja joustavan. Kamomillan ihoa rauhoittava vaikutus yhdessä panthenolin ja meristemuutteen kanssa tarjoaa erikoissuojan herkälle iholle.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Camillen 60 jalkavoide Foot Balm Diabetic soveltuu ihanteellisesti diabeetikoille, sekä erittäin kuivalle ja hauraalle iholle. Se kosteuttaa ja ehkäisee ihon kuivumista sekä rauhoittaa ja suojaa herkkää ihoa.

Käyttöohje

Säilytys

Säilyy 6kk avaamisesta kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna kun sitä ei käytetä.

INCI: AQUA (WATER), UREA, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, ETHYLHEXYL STEARATE, PPG-2 MYRISTYL ETHER PROPIONATE, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, BISABOLOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, PANTHENOL, ALLANTOIN, QUERUCUS ROBUR (OAK) ROOT EXTRACT, SODIUM LACTATE, LACTIC ACID, SERINE, SORBITOL, TEA-LACTATE, SODIUM CHLORIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Brand

Camillen 60

Camillen 60 on laadukas ja tehokas ammattikosmetiikkasarja jalkojen ja käsien päivittäiseen hoitoon. Camillen 60 tuotesarja on perustettu yhteistyössä jalkahoitajien kanssa ja valikoimasta löydät ongelmia ratkovia tuotteita kaikkiin eri jalkojen ongelmiin. Kaikissa tuotteissa on tärkeänä aktiiviaineena luonnon kamomillauutetta.