EKOPHARMA Tyrni AHA-PHA Yöseerumi 30 ml

46,90 

Ihoa uudistava yöseerumi aikuiselle iholle.

Tyrni AHA-PHA Yöseerumi auttaa tasoittamaan iän tuomia muutoksia silottaen juonteita ja ryppyjä ja tasoittaen ihon epätasaisuutta sekä korjaamaan päivän aikana syntyneitä valovaurioita. Antioksidanttinen tyrniuute suojaa ihoa ulkoisilta hyökkäyksiltä ja lisää ihon nuorekasta hehkua. PHA happo on antioksidanttinen happo, joka edistää ihon kosteudensitomiskykyä. AHA happo tehostaa ihosolujen uudistumista ja kirkastaa ihon pigmenttimuutoksia. Tyrni yöseerumi herättää ihosi luonnollisen kauneuden ja hehkun.

Varastossa

Kuvaus

Vegaanista, kotimaista, eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Valmistetaan Helsingissä.

Uudistava yöseerumi aikuiselle iholle tasoittaa ja heleyttää kasvojen ihoa!

Käyttö

Iltaisin kasvoveden jälkeen iholle kevyesti levittäen yövoiteen alle.

Kenelle

Kaikille, jotka haluavat kirkastaa ja heleyttää väsynyttä ja sameaa ihoa. Sekaiholle tasapainottamaan
ihoa ja kirkastamaan ihoa. Ikääntyvälle iholle: Lisäämään ihon nuorekasta, sileää ja kimmoisaa heleyttä.

Vaikuttavat aktiivit

PHA-HAPPO Hiilihydraateista bioteknologisesti valmistettu glukonolaktoni. Antioksidanttinen PHA-happo edistää ihon kosteudensitomiskykyä, kirkastaa ihoa ja vahvistaa ihon rakennetta edistämällä ihon solu-uusiutumista.

AHA-HAPPO Yhdistelmä hedelmähappoja edistää ihon solujen uusiutumista ja kirkastaa ihoa.

TYRNIUUTE Tyrninmarjauute sisältää runsaasti polyfenoleita, karotenoideja ja C- ja E-vitamiinia, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta, vähentävät ihon ikämuutoksia, edistävät ihon uusiutumista ja vahvistavat ihon kollageenisynteesiä.

Säilytys

24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna kun sitä ei käytetä.

Ingredients: Aqua, Gluconolactone, Lactic Acid, Glycerin, Decyl Cocoate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (Tyrni/Sea Buckthorn), Caprylic/Capric Triglyceride, Levulinic Acid, Phenethyl Alcohol, Lysolecithin, Pullulan, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Tocopherol, Silica, Parfum (Natural), Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Sodium Hydroxide

*Natural component of essential oils